Hammashoito ja hammasimplantti Virossa.

Viime vuosien aikana Virosta on tullut erittäin monien suomalaisten terveysmatkailijoiden matkakohde. Avoimet rajat sekä tiivis yhteistyö kansallisella tasolla on edistänyt sekä koko matkailualan että juuri terveysmatkailun kehitystä. Tärkeimmät tekijät, jotka ovat vaikuttaneet tämän palvelusektorin laajenemiseen, ovat korkea hammashoidon taso, suhteellisen alhaiset hinnat, sekä se että virolaiset lääkärit hallitsevat todella hyvin suomen kielen ja siksi kykenevät kommunikoimaan potilaittensa kanssa tehokkaammin.

Läänemere hambakliinik on kahden virolaisen lääkärin hanke, joka syntyi monien Suomessa vietettyjen työvuosien jälkeen. Tämä yritys tarjoaa taatusti laadukkaita hoitopalveluja hyödyntäen uusimpia ja turvallisimpia hoitomenetelmiä. Suomalaisen potilaan saavuttua Viroon terveyshoitopalveluita varten, tärkein tehtävä on saavuttaa hänen luottamuksensa sekä omaan lääkäriin että koko yritykseen – silloin asiakas voi olla varma tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi. Se edistää molemminpuolista yhteistyötä sekä varmistaa laadukkaat pitkäaikaiset tulokset. Läänemere hambakliinik sijaitsee Lasnamäen alueella Tallinnan laitamilla ja tämän ansiosta meidän hintamme ovat edullisempia kuin Tallinnan keskustan klinikoilla. Tällä hetkellä 3 % asiakkaistamme on terveysmatkailijoita jotka saapuvat Viroon saadakseen pääsääntöisesti implanttihoito- sekä proteesipalveluita. Tahtoisimme tämän määrän kasvavan viiteentoista prosenttiin. Mitä me voisimme tehdä luottamuksesi saavuttamiseksi?

Esittelemme täysin uuden ja nykyaikaisen palvelun, joka auttaa sinua löytämään lääkärin uskoa oman terveytesi hoito. Tämän palvelun nimi on 'Juttutuokio hammaslääkärin kanssa'. Täytä tämä lomake ja hammaslääkärimme ottaa sinuun yhteyttä – puhelun aikana hän voi tutustua ongelmaasi sekä selittää mahdollisen yksityiskohtaisesti sen ratkaisukeinot. Tämän keskustelun jälkeen voitte varata ajan klinikallemme sekä jo ensimmäisen vierailun aikana saada mahdollisimman tehokkaita hoitopalveluita. Erittäin paljon diagnostiikkaan liittyviä tietoja esim. valokuvia ja röntgenkuvia voidaan lähettää sähköpostilla. Se auttaa lääkäreitämme diagnosoimaan nopeammin ja yksinkertaisemmin. Asiantuntijamme ovat saaneet paljon kokemusta konsultoimalla suomalaisia potilaita ja juuri siksi haluamme tarjota tätä palvelua myös sinulle. Se säästää aikaasi, vaivaasi sekä rahojasi. Tunnemme erittäin hyvin kaikki terveyspalveluiden näkökohdat Suomen alueella joten kokemuksemme hoito- ja logistiikkaongelmien selvittämisessä helpottaa huomattavasti elämääsi sekä vähentää terveyshoitoon liittyviä kustannuksia. Tarjoamme KELA korvaukseen oikeuttavia hoitoja sekä tarpeen mukaan suosittelemme sekä järjestämme hotellimajoituksen taksipalveluiden kera jotta aikasi Virossa olisi mahdollisimman mukavaa.